Archief voor de ‘Geen categorie’ Categorie

Kniepertjesactie vv GKC terug van weg geweest!

We doen het weer! De kniepertjesactie is weer terug van weg geweest. De komende dagen zal een groot deel van de trainers, leiders, spelers en het bestuur bezig zijn met het bakken van overheerlijke kniepertjes in de kantine van vv GKC. Zaterdag 17 december 2016 zullen de kniepertjes huis aan huis verkocht gaan worden.

De opbrengst komt ten goede aan de verbouwing van de kleedkamergebouwen. Het deeg is gesponsord door Restaurant het Nije Hemelriek, wij vinden dit een geweldig mooi gebaar! Hartelijk dank daar voor.

img-20161207-wa0008

De kniepertjes zijn per 20 stuks verpakt en worden verkocht voor de volgende prijzen:

1 zakje voor € 2,00

2 zakjes voor € 3,50

3 zakjes voor € 5,00

 

SJO ZVC ’14 JO11-1 winterkampioen 2016-2017!!!

Hieronder ziet u enkele foto’s van de viering van het kampioenschap van de SJO ZVC ’14 JO11-1 van afgelopen zaterdag. Foto’s met dank aan Janette Woering, Janet Meinders, Samantha Moek, Alette Geertsma en Laura Woppenkamp

GKC verlengt de samenwerking met trainer Emiel Jansen

Het bestuur is blij om te kunnen melden dat de samenwerking met hoofdtrainer Emiel Jansen verlengd is tot en met 30 juni 2018! 

De eerste kampioenen van de SJO

We hebben hem! De allereerste kampioenen van de nieuwe SJO!

SJO ZVC’14 D1 is aflopen zaterdag, na de wedstrijd tegen Fit Boys D1 winnend af te sluiten, kampioen geworden. Dit werd natuurlijk gevierd en de jongens werden na een rondrit door het dorp in de kantine gehuldigd. Daar werden de boys getrakteerd op een mooie SJO medaille, daarnaast kregen ze natuurlijk ook friet en een snack.

mini-IMG_7424

 

Staand vanaf links: Willem van der Helm, Koen Lamberts, Marten Krol, Berend Haan (leider), Fabian Spoor, Carstijn Rozenveld, Hein Nieuwenhave, Willem Oving, Harmen Lamberts (leider), Ruben Krol, Jeffrey de Jonge (trainer).       Zittend vanaf links: Stefan Musch, Duncan Lahuis, Jesse Bos, Cornee Luis, Sander Niemeijer en Quinten Pit

Samenvatting SVZ – GKC

Een korte samenvatting van de wedstrijd van 17 november.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PC2yj_nIiK4