Seizoensafsluiting 15-06-2012

Het seizoen is ten einde en dat betekent dat het weer tijd werd voor de seizoensafsluiting. Afgelopen vrijdagavond 15 juni werd deze gehouden voor alle jeugdleden. Er werd deze avond begonnen met de allerkleinsten. De ouders moesten het namelijk opnemen tegen de F1 en kabouters. Na een kleine overwinning van de ouders werd het programma vervolgd door een onderlinge wedstrijd tussen de E1 en E2. E2 wist deze wedstrijd te winnen met 5-0. Na deze twee wedstrijden stond, het altijd terugkomende onderdeel, penaltyschieten op het programma. Jeffrey stond op het doel en moest flink aan de bak. Hij zag gedurende dit onderdeel meer dan 50 penalty’s op zich afkomen.

De jongens die met een bokaal naar huis gingen waren:

Kabouters: Jarne Woering

F1: Quinten Pit

E2: Mika Lubbers

E1: Jamie Kuik

D1: Ben Paul

Na de prijsuitreiking van het penaltyschieten stonden we natuurlijk ook nog even stil bij de trainers en leiders die aangegeven hadden te stoppen aan het einde van het seizoen. Ook via deze weg wil ik de trainers Willem en Berend Habing bedanken die de trainingen van de F1 en E2 op zich hebben genomen afgelopen seizoen. Ook dank voor Bert en Yvette Venema. Zij hebben het kabouter voetbal bij ons op poten gezet en daar plukken we al jaren de vruchten van. Ook de afscheidnemende leiders: Roelof Rozenveld, Albertus Steenbergen, Carel Bos, Riekus Woering en Arnold Pit nogmaals bedankt voor jullie hulp en inzet het afgelopen jaar.

Na het officiële gedeelte was het tijd om te eten. Voor alle spelers waren er broodjes hamburger en frikadel beschikbaar. Na deze korte pauze volgde de laatste wedstrijd van de avond. Dit in de vorm van een onderling potje tussen de D1. Het laatste fluitsignaal gaf ook gelijk het einde aan van deze avond.

We kijken met veel plezier terug naar afgelopen seizoen en zijn alweer klaar voor het nieuwe. Maar natuurlijk niet voordat we eerst allemaal lekker vakantie hebben gehad.

Veel plezier allemaal en graag tot volgend seizoen.

Groet,

Jeugdbestuur VVGKC

  • Facebook
  • Twitter
  • NuJIJ
  • Digg
  • email
  • Reddit

Reageren is niet meer mogelijk.